Activiteiten

Home  /   Putten & omgeving  /   De Veluwe  /   Activiteiten

Bezienswaardigheden

dolfinariumDolfinarium Harderwijk

Een dagje Dolfinarium is een ervaring vol ontdekkingen. Een dag die je nooit meer vergeet. Het Dolfinarium is het grootste zeezoogdierenpark van Europa. Nergens anders in Nederland zie je zo veel bijzondere zeezoogdieren bij elkaar. Je ontmoet bruinvissen, dolfijnen, walrussen, zeehonden, zeeleeuwen, roggen en haaien. Zo’n fantastische ervaring staat of valt met een goede organisatie. Daarvan zijn wij ons erg bewust en dus zetten we alles in het werk om ervoor te zorgen dat jij het naar je zin hebt.

Naar website

 

julianatorenKoningin Juliana Toren Apeldoorn

Bij familiepretpark Koningin Juliana Toren in Apeldoorn spelen kinderen t/m 12 jaar de hoofdrol. Samen met hun ouders, broertjes, zusjes, vrienden of opa en oma beleven ze het leukste dagje uit. In het park zijn meer dan 60 attracties. De kinderen maken een spannende rit in Jul’s Superachtbaan, genieten van het schitterende uitzicht vanuit het Reuzenrad en maken een tocht in de Dino Toer langs levensechte dinosaurussen.

Naar website

1312-4Klimbos Garderen

Klimbos Garderen, een uitstapje op de Veluwe voor jong en oud! Centraal op de Veluwe, midden in de natuur vindt u Klimbos Garderen. Door een uniek zekersysteem waarbij u continu gezekerd bent, is dit het veiligste klimbos van Nederland. In Klimbos Garderen vindt u diverse parcoursen, waaronder een parcours met uitsluitend tokkels en een parcours vol met fun onderdelen. Ook voor de ongeoefende en mindere ervaren klimmers is dit klimbos dus zeer geschikt! Klimbos Garderen, een uitstapje op de Veluwe voor jong en oud! www.klimbosgarderen.nl Putterweg 68-70 3886 PG Garderen tel. 0577 – 460 707 info@klimbosgarderen.nl

Naar website