Home  /   Putten & omgeving  /   Putten  /   Activiteiten

Tips & aanraders

strand-nuldeRecreatiegebied strand Nulde

Recreatiegebied Strand Nulde biedt voor ieder wat wils! Zwemmers en zongenieters kunnen terecht op verschillende zandstrandjes met diverse spel- en speelvoorzieningen voor kinderen. Zoekt u wat meer actie? Probeer een watersport of doe mee met een sportief spelletje volleybal. Voor een hapje en een drankje bent u van harte welkom bij één van de kiosken.

Naar website

bosbad-puttenSubtropisch Bosbad

Een zwemoase die garant staat voor urenlang zwemplezier en genot. Dat is Bosbad Putten. Geniet in dit zwembad van de uitgebreide mogelijkheden. Neem een duik in het subtropische zwembad, of zwem bij mooi weer in het verwarmde buitenbad.

Naar website

terra-novaMidgetgolf Terra Nova

De minigolfbaan ligt in een prachtig park met fonteinen en beeldende kunst. Bij slecht weer is het ook mogelijk om overdekt te spelen. De baan is volledig verlicht dus ook ‘s avonds prachtig om te spelen. De baan is voor voor iedereen.
Naar website

 

bowlingBowling & Partycentrum Putter Eng

Ons partycentrum is de locatie voor uw receptie, huwelijksfeest, verjaardag, bedrijfsfeest etc. met talloze mogelijkheden of gewoon voor een compleet avondje uit. De diverse restaurants hebben een eigentijdse sfeervolle inrichting. Wij beschikken over 6 computergestuurde bowlingbanen en diverse restaurantzalen geschikt voor kleine en grote gezelschappen van 2 tot 250 personen.

Naar website

putterbosHet Putterbos

Het Speulderbos is één van de mooiste en oudste bossen van Nederland. Kromme in wonderlijke bochten gegroeide eiken bepalen de sfeer. Het wordt in de volksmond wel het bos van de dansende bomen genoemd. Het bos is een paradijs voor (roof)vogels, herten en wilde zwijnen. Midden in het bos ligt het Solse Gat. Dit is een diepe eivormige kuil in het bos. Hier bestaat een legende over. Een gratis brochure kunt u ophalen bij de VVV Putten waarop de honden-los-gebieden staan. Het gebied is van zonsopgang tot zonsondergang vrij toegankelijk.

Naar website